pirmdiena, 2012. gada 3. septembris

Lai skan skolas zvans!

Vecpiebalgas vidusskola - viena no retajām Latvijas skolām, kurā Zinību diena tika svinēta sestdienā, 1.septembrī. 
Šis rudens  mūsu ģimenei ir īpašs, jo Loreta beidza sākumskolas gaitas un no mazās skoliņas pārcēlās uz Lielo. Jaunas telpas, jauni skolotāji, jauni skolasbiedri. Nu viņi būs vismazākie Lielajā skolā. Bet sirdī ir miers, jo pavasarī, atvadoties no savas pirmās, mīļās un gādīgās skolotājas Birutas, katrs bērns tika pie gardas, spēcinošas ceļamaizes. Paldies!

Loretas, Kates un Annas "Spēka kumoss".

Pirmā septembra rīts - lietains, auksts, bet tradīcijas ievērojam. Jau 4 gadus.

Pirmo reizi apmeklējam īpašu 1.septembra svētbrīdi Vecpiebalgas baznīcā. Skaisti, sirsnīgi, ļoti uzrunājoši un iedvesmojoši.                             
 Skolas pagalmā savas tradīcijas. Vislielākie - Divpadsmitie ieved vismazākos - pirmos. Satraukums abiem, jo te satiekas Sākums un Nobeigums.
Bērni, vecāki, vecvecāki, skolotāji, svinīgās uzrunas, laba vēlējumi, apsveikumi, ziedi, smiekli, čalas, lietuslāses, vējš, karogs augstu mastā, himna, satikšanās prieks un satraukums...
Paula un Jorgens saka savus pirmos vārdus skolai. Braši un drosmīgi, jo aizmugurē - mīļā skolotāja  Biruta, lielie "miesassargi" un jaunā skolas direktore Lolita Žagare.

Mazie pirmklasnieki plecos un, lai braši skan Pirmais skolas zvans!
Kultūras namā tiek izspēlēti Olimpisko spēļu fragmenti, lielā godā ceļot tieši volejbolu. Un kā nu ne, Vecpiebalgā ir gadiem rūpīgi koptas volejbola tradīcijas un ļoti ceram, ka nākotnē tieši kāds no mūsu novada iepriecinās mūs ar augstiem rezultātiem šajā sportā.

Lielas ovācijas - riteņbraucējiem! Vecpiebalgā šogad tapusi jauna BMX trase, cerēsim uz panākumiem!

Tik uz augšu!

Mīļie "ceturtie" un skolotāja Daiga! Lai jums visiem kopā interesants, skaists un aizraujošs jaunais mācību gads! 

Kā dāvana visiem Latvijas skolēniem, skolotājiem, bērnudārzniekiem un audzītēm, lai skan Vestarda Šimkus un žurnāla "IR" SPECVELTĪJUMS jeb "Starpbrīžu tarkšķu simfonija" pirmajā skolas dienā! 

Arī Vecpiebalgas vidusskolas zvans visiem sūta savu Sveicienu!

1 komentārs: