otrdiena, 2013. gada 5. februāris

Alauksts, slēpes un ...... Coldrex?!

Aizvadītajā sestdienā Vecpiebalga jau 23.reizi uzņēma tradīcijām bagātākā Latvijas slēpojuma - "Apkārt Alaukstam" - dalībniekus. Vairāk kā tūkstoš slēpotājiem šī gada sacensības paliks atmiņā ar visu laiku skaistāko un labāko trasi, un slēpošanai labvēlīgiem laika apstākļiem. Distancē, pēc spējām un patikas, katrs varēja izbaudīt gan sportisko azartu, gan veselīgu un jautru kopā būšanas garu.  

Tomēr, nav noslēpums, ka daudzi slēpošanas entuziasti sacensības ignorēja dēļ Tautas slēpojuma komercializācijas. Daudziem, diemžēl, nebija maciņam draudzīga rīkotāju noteiktā dalības maksa...
Šis slēpojums paliks atmiņā arī ar veselīgam dzīvesveidam nepiemērotu un, tāpēc, nedaudz komisku partneri - Coldrex.  

Piebalgas puses radošā komanda baudīja un iemūžināja šo dažādo emociju kokteili, lai karstas liepziedu tējas un medus kompānijā Jūs varētu gremdēties atmiņās un smaidīt :)  
                                             

Šiem vīriem  slēpot un baudīt tautas kopābūšanu netraucēja nekas, viņi paši radīja sev svētkus un parūpējās par īstu jautrību! 
                                             
Ziema Vidzemē turpinās pilnā sparā, tādēļ atceries  - slēpot  ir STILĪGI!!!!

5 komentāri:

  1. Nu kolosāls video! Malači gan slēpotāji, gan filmētāji! :) Teju kā klāt bijusi sajutos.

    AtbildētDzēst
  2. Starp citu, kā šobrīd izskatās trase ap Alaukstu? Ir iespējams slēpot kaut vai tūristu slidsolī?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šobrīd trase ir piesnigusi, labākajā gadījumā brienama pārgājiena solī. Rīkotāji sola pēc 10.februāra uzturēt distanci slēpojamā kārtībā. Lūkosim, kā viņiem veiksies un ziņosim:)

      Dzēst
    2. Paldies par info! :)

      Dzēst
  3. Savulaik biju lieliskajā, jāatzīst, brīžam histēriskajā, bet allaž draudzīgajā "Apkārt Alaukstam" organizētāju komandā. Kad šogad bērnu slēpojumā redzēju gan Rūdi, gan Gerdu, sapratu, tā ir tā jēga.Un ļoti gribu akcentēt,ka Aivars A. un Egils J. vienmēr būs šī pasākuma vecie labie... Lai tas turpinās pozitīvi un TAUTAI draudzīgi!
    P.S. Pēc pasākuma un Mārča ekspresintervijas mājās centos atrast jel kādu Coldrex produktu,izrādās, tā nav košļene...

    AtbildētDzēst