trešdiena, 2012. gada 12. decembris

Ej Tu No!

Tieši tā mēdz izsaukties mana meita brīžos, kad viņa ir sajūsmināta vai pārsteigta. Šis teiciens nu pielipis visai ģimenei un šodien bija mans "EjTuNo!", konstatējot, ka decembris jau teju pusē, svētki glūn aiz stūra, bet dar(in)āmā vēl tik daudz! Lai gan - šis tas ir padarīts! Šosezon esmu iecienījusi adītas un tamborētas strīpas - krāsainas, priecīgas, uzmundrinošas un kājas sildošas.

Savu zvaigžņu stundu gaida arī Lo&Vī darbnīcā tapušie, končām līdzīgie, ausīs karināmie nieki. Varbūt kādu vēlies sev?


Bet decembra pirmā diena sākās ar lielu apņemšanos - SLIDOTAVAI BŪT!!! 
Lāpstas rokās un brangā sniega sega dienas garumā pazuda. Ne nu gluži pati no sevis, savu čaklo roku tur pielika Mārcis, Juris, Egons, Rūdis. Apmēram tā ... Paldies, puiši!!!

6 darba dienas, 14 ūdens liešanas reizes jeb 14 ledus kārtas, kopā 19 darba stundas un jau sestdien tiek svinēts sezonas Pirmais iemetiens, pirmā daiļslidošana, pirmais hokejs! Lieliskas sajūtas, atkal graizot ledu!

Arī slavenā zaļā aka savā vietā - vēl viens spēlētājs:) 
Šogad mucu vietā - mazi, glīti, mana tēta darināti vārti. 
Bet svētdiena nāk ar pārsteigumu - ciemos iebrauc lieliskā, izzinošā raidījuma Ziemeļu puse radošā komanda ar Martu un Gustavu priekšgalā. Bijuši tepat kaimiņnovadā un atsaukušies manam Twitter aicinājumam iemēģināt mūsu slidotavu. Lūk, Čivinātavas spēks!
Kā jau svētdienās mūsmājās ierasts, gan plānās pankūkas kopā notiesājām, gan pamuzicējām (Marta spēlē flautu un klavieres, Gustavs - ģitāru), gan arī daiļi paslidojām. Un to visu, it kā nemanot, kāds arī nofilmēja. Jaunam raidījumam. Nu ko, interesanta pieredze, drīz raudzīsim, kas būs sanācis. 

Marta uzzin, ka tomēr būs jāslido pārī ar Gustavu, kurš ir apņēmības pilns veikt Slātavas trīskāršo akseli un tulupu. 

Lai cik jautri klātos pa dienu, katrs vakars beidzas šādi...

Ceram uz nelieliem mīnusiem arī turpmāk, asinām slidas un 
Tiekamies slidotavā!

P.S. Pagājusī sezona sākās tikai 23.janvārī un ilga vien mēnesi, toties kādu! Mazliet par slidotavas vēsturi lasi šeit

7 komentāri:

  1. Jā,pozitīvisms un mundrs gars jaušams ik vārdā ko raksti!Un to zinu -zinu,ka pie jums vienmēr iespēja baudīt to feino dzirski!!!
    Vēlos -ļoti vēlos reiz tomēr tikt uz to Tavu super košo rotu darbnīcu!?:)

    AtbildētDzēst
  2. pašiem sava slidotava sētā. super, kur var iegādāt biļetes uz galveniem hokeja mačiem un daiļslidošanas paraugdemonstrējumiem?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, slidotava tiešām ir lieliska brīvā laika pavadīšanas vieta, un, ja tā ir pie pašas mājas... Miljons:) biļešu gan nav un nebūs:)

      Dzēst
  3. Eituno!- kāda branga decembra ieskaņa:) jābrauc slidināties!

    AtbildētDzēst
  4. Nu riktīgi forši! Malači!
    Ar nepacietību gaidu to Ziemeļu pusi! Un vēl - no kāda vecuma savus mazos likāt uz slidām?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, Laine! Bērnus "slidinām" kopš 3,5-4 gadu vecuma un bez jelkādiem speciālajiem turekļiem. Iesākumā, protams, palīdzējām, sevišķi grūti ir piecelties, bet pavisam drīz jau klunkurēja paši:)
      Par raidījumu vēl padošu ziņu, bet satraukums ir liels...

      Dzēst
    2. Ui, nu tad jau tagad skaidrs, kādas izklaides mūs sagaida, kad ciemosimies pie jums! :D Katrā ziņā - 30 gadi ir lielisks vecums, lai beidzot pirmo reizi uzkāptu uz slidām, ne? :D
      Un mazie noteikti arī priecātos... Tik slidas kkur jādabuj...

      Dzēst