pirmdiena, 2012. gada 23. janvāris

Juhū, ziema ir sākusies pa īstam!!!

Mīļie draugi! 
Ziema nu reiz patiešām ir klāt, visā savā krāšņumā! 
Ar to es domāju - ir brīnums noticis, un slidotava Vecpiebalgā ir atklāta! Jau bija šaubas, vai šogad dabas māte šo prieku nebūs liegusi, bet nē, tomēr apžēlojās par mums, slidošanas atkarīgajiem.

Visu pagājušo nedēļu slidotavas galvenās rokas un sirds - Mārcis - cīnījās ar apstākļiem, kas nebūt nebija labvēlīgi ledus liešanai. Tad uzsniga dziļš sniegs, aizsala ūdenstornis, neveidojās ledus kārta utml... tomēr, par spīti visam, pēc ilgām un, patiešām, milzīgām pūlēm, "arēna Vecpiebalga" ir gatava un tā vien aicina visus slidotgribētājus uz slidām!

Mazliet no slidotavas vēstures.
Pirmā slidotava mums tapa pirms 3 gadiem un toreiz to izmantojām vien paši un tuvākie draugi. Otrais gads uz ledus pulcēja krietni kuplāku pulciņu bērnu, jauniešu un pieaugušo. Sezona ilga no 22.decembra - 8.martam. Pavisam uz mūsu ledus laukuma pabijuši vairāk nekā 35 slidotāji, no tiem - 8 meitenes, pārējie - puiši. Meitenes, šogad sasparojamies!!!! Gribu izteikt īpašu pateicību Kitijai. Meitenei, kura tik aktīvi un izcili spēlēja hokeju, ka bija īsts bieds un konkurents jebkuram, kas stājās viņas ceļā! Tā tik turpināt! Viņa man tik ļoti atgādināja mani bērnībā - ar īstu hokeja mīlestību un azartu!!!;) Jaunākajai slidotājai Zanītei bija 3 gadi, vecākajam - nedaudz virs 40. 

Pateicoties uzstādītajam apgaismojumam, spēles notika līdz pat vēlam vakaram. Brīvdienās sastāvs papildinājās ar meistarīgiem spēlētājiem no Cēsīm, Rīgas, Ikšķiles, Madonas un tepat no Vecpiebalgas centra. Sezonas laikā, ļoti spraigās un emocijām bagātās spēlēs tika gūti apmēram 500-1000 vārti (nu kurš gan to spēj saskaitīt!), iegūti vairāki viegli savainojumi- zila acs, sasistas ribas, elkoņi, lūpas, par ceļgaliem nemaz nerunāsim8).

Neiztika arī bez smieklīgiem kautiņiem, emociju uzplūdā salauztām nūjām un, protams, izciliem, brīžiem pat neiespējamiem vārtu guvumiem! Sagatavojot laukumu, tika pārcilāti vairāki tūkstoši kilogramu sniega, iegūta stingra vēdera presīte, uzkačāti roku un kāju muskuļi, kā arī uzlabots organisma fiziskais un emocionālais stāvoklis! Un, pilnīgi noteikti, ļoti, ļoti uzlabotas slidošanas un hokeja spēlēšanas prasmes. 

Mīļie draugi! Aicinu visus slidot gribētājus uz mūsu slidotavu Vecpiebalgas pagasta Meirēnos, Dārziņu mājas pagalmā. Būsiet mīļi gaidīti! Vietas pietiks gan daiļslidotājām/iem, gan hokeja spēlētājiem, gan karstasinīgiem atbalstītājiem.  
P.s. Ieeja bez maksas!
    
Lūk, video uzaicinājums!                                             

                                      

Uz tikšanos laukumā!

3 komentāri: