otrdiena, 2012. gada 14. augusts

Kad virtuālā pasaule kļūst reāla...

Viena izcili skaista nedēļa pagājusi! Ciemos uzņemti draugi no Igaunijas un Francijas, kopā ar mūsu sportistiem izcīnīta olimpiskā bronza un zelts, uz karstām oglēm apmeklēts Prāta Vētras koncerts olimpiskā čempiona pilsētā Valmierā. 
Bet nedēļas noslēgumā - brīnišķīga satikšanās Piebalgas Zosēnos - pie Laines jeb stāsts par to, kā virtuālā pasaule kļūst reāla, smejoša, dziedoša, kustīga un iedvesmojoša...  Pirmo reizi klātienē tikos ar meitenēm, kuru darbošanos jau ilgu laiku biju vērojusi vien virtuālajā pasaulē - blogzemē. Viņas visas ir patiesi lieliskas! Viņas šuj, ada, tamborē, vāc tējas, vāra sīrupus, taisa auskarus un brīnišķīgas kartiņas, eksperimentē, rada prieku - taustāmu un gaisā vibrējošu. 

Sestdiena, lielā tirgus diena Jaunpiebalgā. Slātava, Čangaliena, Lielpilsēta un vēl.. Blogpasaule satiekas pie viena krūma, atver čemodānus un tirgošanās iet vaļā. 

Auksti? Garlaicīgi? Nogurums? Lietus? Jūs izklaidēs īpaši šai dienai radies vokāli instrumentālais ansamblis "Blogeres&Co". Dziesmas, dejas, rotaļas - mūsu sfēra. Pirmais honorārs tiek rabarberu vīna tirgotājiem. Priekā! 

                                          

Šis ir specveltījums Griezei. No sirds.

Īsts tirgus nav iedomājams bez piparkūkām. Paldies, Mīļais. 
Vakars. Brīnumskaists, bezgala auksts sestdienas vakars Lielkrūzēs, Vislatvijas dziesminieku saietā. Dziesmas mijas ar dzeju, smiekli ar sajūsmas saucieniem, zvaigžņu lietus ar ugunskura dzirkstīm.


Raimonda Vazdika, Ilze Grunte un Ieva Pļavniece... šķiet, viņas īsti neatbilst dziesminieku garam, bet tieši viņas saņēma vislielākās ovācijas, dejotājus skatuves priekšā un nerimstošus aplausus. Mums patika! Diemžēl, pasākuma runas vīrs un  pārējie  dziesminieki bija citās domās... 
                                         

Maģiski skaists brīdis. Tiek aizdegtas ugunsskulptūras.

Iespaidīgi, krāšņi, spēcīgi...
                                           

Laine, vislielākais paldies Tev par ideju mūs visas apvienot, par tās īstenošanu, par to, ka mēs satikāmies. Kristīne, es skatos uz Tavām brīnišķīgajām kartiņām un sirds smaida... Madara, mīļš paldies Tev par skaisto, meitenīgo dāvaniņu manai Loretai. Meitenes, visas visas, Paldies jums par šo kopābūšanu. Ir tik silti... 

7 komentāri:

  1. Paldies par atmiņu filmiņām :))

    AtbildētDzēst
  2. paldies par muzikālās noskaņas radīšanu, un paldies par Griezi, griezīti:)

    AtbildētDzēst
  3. Paldies par ieskatu blogdzīves notikumā!
    Un - ļoti jauks blogs, vakar iegrimu te uz ilgu laiku:) tā turpini, ir interesanti un iedvesmojoši...

    AtbildētDzēst
  4. kas par superīgo video par pirmo dienu :) prieks bija atkal redzēt to visu :)

    AtbildētDzēst
  5. kolosālas filmiņas - tā tik ir noskaņa, kas tajās iemūžināta (godīgi atzīstos, nemaz nepamanīju, ka tiek filmēts :D), prieks bija redzēt arī lustīgo tirdziņu, kur pašai neiznāca pabūt...

    AtbildētDzēst