sestdiena, 2012. gada 19. maijs

Muzeju nakts Piebalgā!

Vai esat kaut reizi izbaudījuši muzeju nakts burvību? Mēs esam! Un visas reizes tepat, Piebalgā. Jo šeit ir, ko redzēt un baudīt visa vakara garumā, līdz pat vēlai naktij. Kā vienmēr - jautra atklāšana un noslēgšana ar pašu Ķenci un Pāvulu turklāt, loterija un atrakcijas, kā arī dejas Slātaviešu gaumē. Un kur tad vēl gardā, uz ugunskura vārītā jēra zupa. Par visām aktivitātēm vienmēr parūpējas Piebalgas muzeju apvienības "Orisāre" jautrās, atraktīvās un izdomas bagātās muzejnieces. Nē, Muzejnieces ar Lielo M. Jo viņas mīl savu darbu, savus muzejus un apmeklētājus, un gatavas dalīties it visā viņām pieejamā informācijā. 
Vēveru dzirnavas
Kārļa Skalbes "Saulrieti" un "Incēni", brāļu Kaudzīšu modernie "Kalna Kaibēni", Emīla Dārziņa "Jāņaskola", Antona Austriņa "Kaikaši", Brīvdabas muzeja filiāle "Vēveri" - tās ir vietas, kurās vērts pabūt ne tikai vienreiz gadā, jo katrai piemīt savs neatkārtojams šarms un noskaņa. Tomēr naktī šeit ir pavisam īpaša aura. Plašāk par muzejnakts notikumiem Piebalgā lasiet Piebalgasmuzeji lapā. 

Tiekamies naktī!

1 komentārs:

  1. Jā! Varu pievienoties sajūsmai par fantastisko muzeju vakaru/nakti Piebalgā! Ar ģimeni tiešām izbaudījām šo kultūras ceļojumu!

    AtbildētDzēst