pirmdiena, 2012. gada 7. maijs

Viena varen velosportiska nedēļa

Juhū! Mūsmājās nu beidzot atkal katram ļautiņam pa ciskudrillim jeb, saprotamā valodā runājot, katram savs 2riteņu braucamais!!! Minamies katrs atsevišķi, divatā un visi četri - kopā jau pieveikts ne viens vien kilometrs mūsu Latvijas ceļu, bet tas jau tikai sākums. Un, ik reizi minot pedāļus, ausīs skan šī lieliskā bērnības velodziesma...
Kas gan ir velosezona bez īstām velosacīkstēm! 5.maijā Vecpiebalgā jau 7.reizi notika Tautas velobrauciens "Apkārt Piebalgas ezeriem", kas šogad pulcēja rekordlielu dalībnieku skaitu - vairāk kā 500 velosportistu mērojās spēkiem 50 km un 35 km distancēs. Arī bērniem bija iespēja izmēģināt spēkus 3 dažādās distancēs. Mūsu ģimeni godam  pārstāvēja brašais džekiņš Linards. 

Mums, pārējiem no ģimenes, atliek vien trenēties, trenēties un vēlreiz trenēties, lai turētu līdzi:) 
     
      


P.S. Nesatraucieties, ar Gudro Taksi viss ir kārtībā, viņš nemaisījās pa kājām (pa riteņiem) sacensību laikā, viņš prot godam uzvesties:)
Portālā Delfi var vērot gan foto, gan video reportāžu no šī pasākuma. Detalizētus sacensību rezultātus var skatīt šeit
Es sacensību stresam vēl neesmu nobriedusi, man itin labi tīk mierīga velobraukšana ar apkārtnes vērošanu. Šodien šādā lieliskā gaisotnē un kompānijā pievarēju vienu no ezeriem - Alaukstu (ap 18 km). 
Laba gan tā velopadarīšana, gluži citāds skats paveras uz dzīvi!
Lai jums arī labi ripo!

1 komentārs: